+ Meer informatie

SPRANG-CAPELLE - In

1 minuut leestijd

UTRECHT - De kosten voor het aftappen van koelkasten via de zogenaamde aftapkarren worden per gemeente apart berekend. Het geld dat gemeenten aangesloten bij de Afvalverwijdering Utrecht (AVÜ), moeten bijdragen, is afhankelijk van het inwonertal. De provinciale commissie milieu is hiermee gisteren akkoord gegaan. De AVU had voorgesteld het geld te innen via een verhoging van de voorschotten voor het aangevoerde huisvuil. Volgens Gedeputeerde Staten is er echter een directer verband tussen het aantal inwoners en het aantal af te tappen koelkasten. Het aftappen wordt gecoördineerd door Amersfoort (oostelijk deel) sn Utrecht (westelijk deel).

de Van de Duinstraat in Sprang is gistermiddag de elf-jarige Sabine Monsieurs verongelukt. Zij kwam met haar fiets onder de aanhangwagen van een tegemoetkomende vrachtauto terecht en was op slag dood.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.