+ Meer informatie

Flauwekul

1 minuut leestijd

• CHICAGO (KRF) - De winst van het chemieconcern Dow Chemical is in de eerste zes maanden van dit jaar met 1,8 procent gedaald van 826 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar tot 811 miljoen dollar. De winst in het tweede kwartaal daalde met 36 procent van 364 tot 233 miljoen dollar. Volgens Dow is die winst onder druk komen te staan van lagere verkoopprijzen en hogere produktiekosten.

Arthur Dunkel, de directeur-generaal van de GATT (Algemene Overeenkomst inzake Tarieven en Handel), was het met Van Rooy eens dat de landbouwhervormingen en de GATT in principe gescheiden zaken zijn. Hij zei er echter bij dat de handelspartners van de EG de landbouwplannen van de Gemeenschap „zeer

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.