+ Meer informatie

Brady weer geopereerd

1 minuut leestijd

WASHINGTON — De perssecretaris van het Witte Huis, James Brady die tijdens de moordaanslag op president Reagan een kogel in zijn hoofd kreeg, i?. in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw geopereerd omdat er lucht in zijn hersenpan binneiilekte. De operatie heeft meer dan vijf uren geduurd.

Het hospitaal van de George Washington universiteit deelde donderdag mee dat zijn toestand bevredigend is. Door het toetreden van lucht was druk op de hersenen van Brady ontstaan. Hij was na de schietpartij van 30 maart al geopereerd en ondergaat nu een terugslag, hoewel hij blijft herstellen van de oorspronkelijke hersenbeschadiging

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.