+ Meer informatie

Van Steijn: burgerlijke stand

1 minuut leestijd

WADDINXVEEN De heer Jac van Steijn oud-chef van de afdeling algemene zaken en welzijn is aangewezen als ambtenaar van de burgerlijke stand belast met het voltrekken van huwelijken. De heer Van Steijn komt in de plaats van de heer H. M. van den Dool die vorig jaar december plotseling overleed. WADDINXVEEN Wethouder mevrouw Oosterbroek-Waagmeester zal op vrijdag 5 juni door het oplaten van een honderdtal ballonnen het brugfestijn openen. De jaarmarkt van de Brugwinkelier wordt twee dagen en wel vrijdag 5 en zaterdag 6 juni gehouden.

De heer Van Steijn is per 1 mei eervol ontslag verleend als chef van sociale zaken, omdat hij gebruik wenst te maken van de regeling vervroegde uittreding.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.