+ Meer informatie

NS-dagtoergids 1981/1982 is uit

1 minuut leestijd

De nieuwe NS-dagtoerismegids 1981/1982 is uit. In hetzelfde handige formaat als de vorige editie, maar in een andere (duidelijker) opmaak. Het is een gids die ruim 200 ideeën voor een dagje-uit geeft aan de recreant die voor het reizen het openbaar vervoer verkiest. Van de gids zijn 670.000 exemplaren gedrukt. Hij is gratis af te halen aan de NS-stations en NS-Inlichtingenbureaus.

Vorig jaar gingen ruim 500.000 landgenoten er met de Nederiandse Spoorwegen een dagje tussenuit. Ook dit jaar hoopt de NS de grootste binnenlandse toeroperator te blijven. In vogelvlucht de inhoud van de gids: algemene informatie over het NS-dagtoerisme, inlichtingen over de NS-dagtochten (incl. treinreis), een overzichtskaart van de dagtochten, gevolgd door een alfabetische inhoudsopgave, dan de beschrijvingen van de tochten (o.a. Stormvloedkerinng Oosterschelde, Flevohof, Ouwehand, Aviodome en Schiphol, Drielandentocht en Amsterdamse musea;), prijslijst dagtochten, informatie over allerlei attrakties (zonder treinreis), wandelen met NS, toeristische fietsroutes en fietsenstallingen, Oudhollandse markten en ten slotte de toeristische boottocht Enkhuizen-Stavoren vice versa.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.