+ Meer informatie

OOK NU: ' MÉSii?#ïS

1 minuut leestijd

Dit bieden van hulp, voorlichting, enz. enz., kost uiteraard veel geld. • Bent u tegen abortus? • Bent u tegen euthana

sie? • Bent" u voor positiefchristelijke hulpverlening? willen wij oproepen tot het geven van daadwerkelijke steun en hulp. Opnieuw is een abortus-wetsontwerp geaccepteerd door de Tweede Kamer. Binnenkort moet de behandeling plaatsvinden In de Eerste Kamer der Staten Generaal. Geloven wij dat de Heere God, evenals dit het geval geweest is in 1976, kan geven dat dit kwaad nog wordt afgewend en het wetsvoorstel door de Eerste Kamer niet zal worden aangenomen? Hiertoe zal er in de eerste plaats gebed moeten zijn, veel gebed. En een vast geloven dat God, waar het menselijkerwijs onmogelijk'is, Zijn daad kan stellen. Wij moeten en mogen het alleen van Hem verwachten, maar dit ontslaat ons niet van de plicht tot hulp bieden aan de naaste.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.