+ Meer informatie

Hulpverlening:

1 minuut leestijd

hulp aan „ongewenst" zwangeren hulp aan vrouwen die in gewetensnood zijn gekomen omdat een abortus is verricht hulp bij vragen die ontstaan, indien (op strikt medische indicatie} geen zwangerschap meer zou mogen volgen hulp bij problemen die ontstaan voor verpleegkundigen of andere werkers in de gezondheidszorg als zij weigeren mee te werken aan euthanasie of abortus, hulp bij allerlei vragen die er kunnen zijn indien een erfelijke ziekte In de familie voorkomt en bepaalde methoden van onderzoek worden voorgesteld. Voorlichting op scholen, instituten, verenigingen, enz. S.O.S.-hulpdienst voorv acute noodsituaties, dag en nacht bereikbaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.