+ Meer informatie

Leerdamse koopavond blijft gewoon

1 minuut leestijd

LEERDAM - Van het afschaffen van de Leerdamse koopavond is geen sprake. Dat is gisteren bevestigd door de Leerdamse Ondernemersvereniging (LOV).

Het onderwerp stond donderdagavond op de agenda tijdens een reguliere vergadering van de LOV. Afgelopen week ontstond er enige verwarring toen het ANP onterecht het opschorten van de vrijdagse koopavond aankondigde.

De gevolgen van dit persbericht waren enorm. De LOV en het gemeentebestuur werden bedolven onder de telefoontjes van kranten, radio- en televisieprogramma's.

LOV-voorzitter H. van Krieken erkent overigens wel dat groepen jeugd problemen veroorzaken in de binnenstad en dat een gedeelte van het winkelend publiek zich op vrijdagavond niet prettig voelt. Daarom gaat men op korte termijn overleg voeren met gemeente en politie.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.