+ Meer informatie

Van de redactie

1 minuut leestijd

Vorige week hebben we een kleine omweg gemaakt, door aandacht te schenken aan de actie „Bewijs je rijbewijs". Een belangrijke zaak, want het is met de verkeersveiligheid in ons land maar droevig gesteld. Niet omdat de tegenwoordige auto's niet deugen, maar omdat de verkeersdrukte steeds toeneemt en niet alle mensen over genoeg zelfbeheersing beschikken en ook een ander een plaatje op de weg gunnen.

Deze week nog een laatste artikel ov^r het weggebruik, zij het dan wel een bijzonder weggebruik. Wat te doen, wanneer je in een slip raakt. In het artikeltje tevens wat gegevens over een anti-slipcursus.

Verder weer wat reacties op het stukje van Dirk Blom over het behoud van de Lauwerszee. Moet het Lauwersmeer nu wel of niet militair oefenterrein worden, dat is het probleem. Wanneer je reageert, stuur je brief dan naar: Reformatorisch Dagblad, Postbus 670, 7300 AR Apeldoorn. Ook dan graag je gironummer of banknummer erbij schrijven,' want in het vervolg gaan we de geplaatste inzendingen honoreren.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.