+ Meer informatie

Dreiging

1 minuut leestijd

• DEN BOSCH — De gemeentepo^ litie van Den Bosch heeft zondagmididag vier illegale Chinezen op trans"port gezet naar Hongkong. De man< nen, in de leeftijd van zeventien tot 45 *jaar, werkten illegaal in een chinees •restaurant in Den Bosch.

De uiterwaarden in de omgeving van de Maas in Limburg dreigen onder te lopen. Dit als gevolg van de aanhoudende regenval. De rijkspolitie Roermond heeft zondagmiddag een waarschuwing voor de boeren doen uitgaan, hier met het oog op bet vee rekening mee te houden. Ook de beheerders van jachthavens in onder andere Maasbracht, Roermond, Venio en Wel worden op de hoge waterstand gewezen. Het Maaswater staat nu al zeker zo hoog als afgelopen winter, en mogelijk zal het nog verder stijgen. Volgens de rijkspolitie werd zondagmiddag bij de stuw te Borgharen een ; stand gemeten van 43,40 centimeter, : die na een uur met zeven centimeter

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.