+ Meer informatie

Twee projecten van stairt in Zoetermeer

1 minuut leestijd

ZOETERMEER — Wethouder A. Nagtegaal en de voorzitter van de RK-woningbouwvereniging hebben voor twee bouwprojecten ieder een eerste paal geslagen.

Men is begonnen met de bouw van 628 woningen in opdracht van de Woningfederatie waarin de Algemene Woningbouwvereniging „Beter wonen", de RK-woningbouwvereniging .,De goede woning" en de Chr. Woningbouwvereniging zijn verenigd. De plannen die in de wijk Seghwaert worden uitgevoerd omvatten 225 gestapelde woningen en 403 laagbouwwoningen. Bij de gestapelde bouw worden voor het eerst in Zoetermeer op grootschalige wijze een- en tweepersoonshuizen gebouwd. In de laagbouw worden 11 rolstoelwoningen en 16 schuifelwoningen gebouwd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.