+ Meer informatie

DE REDACTIE ONTVING

1 minuut leestijd

van uitgeverij De Vuurbaak, Groningen:

Max de Lange-Praamsma, Toen Baudineke twaalf was. f. 9,50.

Schoolagenda 1981/82. In samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. De agenda staat in het teken van het 20-jarig bestaan van het Wereld Natuur Fonds, f. 5,90.

H. Vervis, Siatjoe uit het land van Digoel. f. 9,50 (voor „Vrienden van de Vuurbaak”, f. 8,25).

van het bureau van ADMA Deputaten:

De nieuwe aanvulling/wijziging op het Diaconaal Handboek. De stukken betreffen vooral de nieuwe formuleringen van instructies, overzichten van de rapporten aan de synoden van 1977 en 1980, en de tekst van de besluiten van de synode.

De adreslijst en samenstelling van deputaten is bijgewerkt tot op dit ogenblik. Een herschreven stuk informatie over deputaten voor de hulpverlening in binnen- en buitenland. Terwijl de bijdrage Diaconaat in Discussie werd herschreven, zodat ook van de jongste discussies in onze kerken melding kon worden gemaakt.

De uitgave is bij het bureau te verkrijgen. Ze wordt aan abonnees op het Diaconaal Handboek automatisch toegezonden.

van uitgeverij Kok, Kampen:

het eerste deel van het Bijbels Handboek. De wereld van de Bijbel. 628 blz. f. 125,--. We komen op dit prachtig uitgegeven boek, in de redactie waarvan ook prof.dr. B.J. Oosterhoff zitting heeft, nader terug.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.