+ Meer informatie

Taak in kerkelijk Maatschappelijk werk

1 minuut leestijd

Het ligt in de bedoeling om op donderdag 1 november een ontmoetingsdag te organiseren ingevolge de afspraak op de diaconale Conferentie van mei 1962 te Apeldoorn.

Deze samenkomst zal gehouden worden te Hilversum in de kerk van „Oost”, aanvang 10.30 uur. Sluiting uiterlijk 4 uur.

Gesproken zal worden over „Plaats en taak der Chr. Geref. Kerken met betrekking tot het kerkelijk maatschappelijk werk”.

Ds T. Brienen van Apeldoorn zal dit onderwerp inleiden.

Wij hopen via sectie bespreking en algemene bespreking te komen tot een voorlopige slotconclusie.

Ongeveer 100 personen ontvangen uiterlijk 15 october een persoonlijke uitnodiging. Deze mededeling is bedoeld voor predikanten, ouderlingen en diakenen die geïnteresseerd zijn bij het vraagstuk.

Hen wordt verzocht zich te richten tot ondergetekende, en ontvangt dan p.o. een persoonlijke uitnodiging. Dit laatste is beslist nodig voor de goede organisatie o.a. indeling sectie bespreking en gezamelijke broodmaaltijd (die gratis wordt aangeboden).

Namens de organisatie Stichting voor maatschappelijk werk te ‘s-Gravenhage

mej. N. F. v. d Hout (Maatschappelijk Werkster)
Haagweg 311, Tel. 070-39 65 97
Loosduinen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.