+ Meer informatie

Weer uitsteL^ in zaak tegen Haagse portier

1 minuut leestijd

DEN HAAG — De raadsman van de 32-iarige Haagse portier Koos H. die wordt verdacht van moord op drie meisjes heeft bij de rechtbank in Oen Haag om uitstel gevraagd van de rechtszaak tegen zijn cliënt. De advocaat, mr. J. Th. Duijnstee, heeft aanhouding verzocht omdat hij nog niet klaar is met de voorbereiding van de zaak.

De verdachte moet op 5 juni voor de rechter verschijnen. Met dit verzoek tot aanhouding, dat de rechtbank naar alle waarschijnlijkheid zal honoreren, wordt de zaak tegen H. voor de derde maal uitgesteld. Dit heeft een woordvoerder van justitie maandag meegedeeld. •

De portier zou schuldig zijn aan de moord op de 11-jarige Edith Post uit Wassenaar, de 18-jarige Amy den Boer uit Schiedam en de 12-jarige Tialda Visser uit Den Haag. Hij ontkent alle moorden hardnekkig.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.