+ Meer informatie

Internationaal congres dove christenen in Nederland

1 minuut leestijd

DOORN - Nederland is gastland voor de zevende Internationale Conferentie voor Dove Christenen (ICDC'92). Deelnemers aan de twaalfdaagse bijeenkomst, die wordt gehouden van 15 - 26 juni 1992 in "De Bron" in Dalfsen, zijn hoofdzakelijk mensen die doof werden geboren of dat op zeer jonge leeftijd zijn geworden.

Het thema van de bijeenkomst is: "In Zijn handen". Doel van de ontmoeting is, volgens het persbericht, „behalve elkaar te leren kennen, bovenal gezamenlijk de eenheid in Christus te beleven. Verder zullen de deelnemers zich erop bezinnen hoe zij andere doven deelgenoot kunnen maken van hun geloofsbeleving. Geloofsopbouw door middel van bijbelstudie en workshops en het uitwisselen van ervaringen in zendingswerk door en voor doven over de gehele wereld staan centraal in het programma".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.