+ Meer informatie

Uitbreiding sportcomplex in Kesteren

maar tevreden is ze allerminst.

1 minuut leestijd

KESTEREN — Waarom stemt de ' SGP nu altijd principieel tegen sportuitgaven, ook als het om zaterdagsport gaat, zo vroeg het WD-gemeentebelangenraadslid H. L. Zuidema aan de SGP-fractie vrijdagavond toen een voorstel van b en w van Kesteren aan de orde kwam om een krediet van 104.000 gulden te verlenen voor de uitbreiding van het sportcomplex De Lede te Kesteren ten behoeve van de korfbalclub. De SGP'er Schaap wees op de sportverdwazing waarvan naar de mening van de SGP in ernstige mate sprake is. De heer Schaap zei dat in het sportgebeuren de eer van mensen centraal staat. Hij stelde dat God een jaloers God is op Zijn eer en waarschuwde de gemeenteraad van Kesteren in alle ernst dat God met Zijn oordelen zal komen als Zijn eer wordt aangetast. Met de stenunen van de SGP en het PvdA-raadslid A. van de Kieboom tegen werd het voorstel van b en w met acht tegen vijf stemmen aangenomen.

(Van onze correspondent)

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.