+ Meer informatie

SPRANG-CAPELLE - In

1 minuut leestijd

TIEL - Een boze inwoner uit Tiel heeft de storing van zijn tv tijdens een voetbaluitzending opgelost door bij zijn buurman de slangen van een pntstoppingsapparaat door te snijden. De buurman had de hulp van een schoonmaakbedrijf ingeroepen, nadat door hevige regenval de riolering verstopt was geraakt. De boze voetballiefhebber kon weinig mededogen opbrengen voor het probleem van zijn buurman en sneed met een mes zonder pardon enkele slangen door. De schade aan het apparaat minstens 1000 gulden.

Sprang-Capelle zijn in het dorp Capelle al jaren vrijwel geen woningen meer gebouwd. Begin volgend jaar komt daar verandering in, zo bleek gisteravond in de vergadering van de raadscommissie ruimtelijke ordening. Een bouw- en exploitatiemaatschappij uit Roosendaal begint dan in Capelle met de bouw van 21 woningen in de vrije sector en een horecabedrijf. De woningen komen bij de Haven, de Veerweg en de Hoofdstraat. Het hele bouwterrein beslaat een oppervlakte van 4100 vierkante meter. De bouwmaatschappij, die de gemeente 181.000 gulden betaalt voor het bouwrijp maken van het terrein, heeft de grond aangekocht van een particulier.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.