+ Meer informatie

Ontploffing kost kind het leven

1 minuut leestijd

WESSEM — De 3-jarige Daniëlle iekarski uit Hilden (Duitsland) is zondagmiddag omstreeks kwart over twee om het leven gekomen door een ontploffing op een kajuitjacht in de haven van Wessem.

De vader en moeder van het kind werden met brandwonden opgenomen in het ziekenhuis in Roermond. De moeder bleek echter dermate ernstig gewond dat overbrenging naar een ziekenhuis in Düsseldorf noodzakelijk leek. Volgens de politie is de ontplofing vermoedelijk ontstaan toen benzine van de reserve tank werd overgeheveld in de grote tank. Het totaal uitgebrande zes meter lange jacht is voor verder onderzoek naar de rijkspolitie te Maasbracht gebracht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.