+ Meer informatie

io-snêpriors

1 minuut leestijd

AMSTERDAM — Er is voorlopig geen uitzicht op beëindiging van het storten van vliegas (gemiddeld lO.CXK) ton per jaar) in de Amerikahaven in Amsterdam. De gemeente zoekt zowel in bmnen- als buitenland naar mogelijkheden om het vliegas, dat vrijkomt bij de vuilverbrandingsoven^ in AmsterdamNoord, kwijt te raken, maar dit heeft tot dusver geen resultaten opgeleverd. De provincie heeft de gemeente laten weten dat zij op het ogenblik geen andere stortmogelijkheid kan bieden. Ook de afvalverwerking Rijnmond kan geen vliegas van derden accepteren.

den van die vereniging voor eigen gebruik aangewend. Dit heeft een woordvoerder van de gemeente Beuningen bekendgemaakt. Het college van b en w van Beuningen heeft de zaak onder de aandacht van de officier van Justitie gebracht en zich garant gesteld voor de financiële schade die de betrokkenen door de fraude hebben geleden.

EINDHOVEN/ST. OEDENRODE - De 69-jarige J. Biemans uit Eindhoven is verdronken. Zijn stoffelijk overschot is in het riviertje de Dommel in de gemeente St. Oedenrode teruggevonden. Dat heeft een woordvoerder van de Eindhovense politie vrijdagmiddag bekend gemaakt. Biemans is op 30 januari voor het laatst gezien. De Dommel stroomt vlak achter het verzorgingstehuis waar de man verbleef.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.