+ Meer informatie

Vrijgesteld

1 minuut leestijd

Een van de mensen die zich er mateloos aan ergeren, is de milieuco√∂rdinator van de rijkspolitiegroep Tholen, J. H. Sturris. Ook hij constateert dagelijks de genoemde overtredingen. Sturris: ‚ÄěDe problemen zijn mij allemaal bekend. Het is echter vechten tegen de bierkaai. De bedrijven die de rommel dumpen, va^llen onder praktisch alle vrijstellingen die er zijn. De gemeente is verantwoordelijk. Hier valt echter niet mee te praten. Tenminste, niet met die afdeling waar het bedrijfsverzamelgebouw onder staat. De desbetreffende persoon, C. Nuyten, lapt gewoon alles aan zijn laars. Het bedrijfsverzamelgebouw is namelijk zijn paradepaardje. Zodra je echter buiten het gebouw iets wilt beginnen dan moet je wel aan alle verplichtingen voldoen. Geen wonder

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.