+ Meer informatie

Landbouw en Visserij

2 minuten leestijd

Ridder Nederlandse Leeuw

G. H. Driel te Moerkapelle, voorzitter van de Raad van bestuur van de Koninklijke Wessanen N.V.; drs. J. J. Schouten te Voorhout, voorzitter van de Nederlandse Boeren- en Tuindersbond; D. van de Bunt te Nijkerk, voorzitter van de Nederlandsche Industriële Molenaarsorganisatie; M. H. Dekker te Warmenhuizen, voorzitter van de cooperatieve tuinbouwveiling „Langendijk en Omstreken"; ing. B. Heijink te Wezep, gem. Oldebroek, bedrijfstakdeskundige bij het consulentschap voor de Rundveehouderij te Arnhem; M. van der Sar te 's-Gravenzande, bestuurslid van de land- en tuinbouworganisaties; B. Zuijdweg te Yerseke, gem. Reimerswaal, mosselkweker en handelaar.

Eremedaille Oranje-Nassau

(goud) Th. E. Akerboom te Roelofarendsveen, gem. Alkemade, penningmeester van de veilingvereniging „Eendracht Maakt Macht" te Roelof arendsveen; A. Boers te Oud-Alblas, veehouder, voorzitter van landbouworganisaties in de Alblasserwaard West; A. van Duyvenvoorde te Katwijk, directie-adviseur bij B.V. Rederij en Haringhandel N. Parlevliet Jr. te Katwijk aan Zee; D. Hendriksen te Ede, adjunct-directeur bij Van de Craats Graanhandel B.V. aldaar; L. A. Jonker te Bruinisse, landbouwer, voorzitter van de Landbouw Vereniging Bruinisse en vice-voorzltter van de Rabobank; D. Mantel te Andijk, directeur van bloemboUenhandel Gebr. D. en K. Mantel B.V.; T. J. Nipius te Stad aan 't Haringvliet, gem. Middelhamis, fabrikant van baidcerijprodukten aldaar; J. Slot te Broek op Langedijk, gem. Langedijk, voormalig directeur van defa. De Groot en Slot en oud-voorzitter van de Rabobank aldaar; P. Vriend te Andijk, directeur van zaadhandel B.V. P. Vriend, aldaar; F. van de Water te Schoonrewoerd, landbouwer, voorzitter en bestuurslid van landbouworganisaties.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.