Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Italianen leerden onze frites eten

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Italianen leerden onze frites eten

Exportinspanningen beloond

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

DEN HAAG — Nederland is een zeer grote aardappelexporteur. Vele honderden miljoenen kilo's, voornamelijk bintjes, gaan jaarlijks de grens over. Hoe groot die hoeveelheid in een afzonderlijk jaar wordt, en tegen welke prijzen kan worden afgezet, is ieder jaar een verrassing, want dat hangt af van de grootte van de oogst in eigen land, maar ook van die van onze klanten. Daarom wordt met veel voortvarendheid getracht de uitvoer van aardappeiprodukten 'op te voeren, omdat die markt veel constanter is. Dat lukt soms erg goed.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 21 april 1981

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's

Italianen leerden onze frites eten

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 21 april 1981

Reformatorisch Dagblad | 10 Pagina's