+ Meer informatie

Peking haalt banden aan met Pakistan

1 minuut leestijd

PEKING — De Chinese premier Zhao Ziyang is zondag uit Peking vertrokken om officiële bezoeken te brengen aan Pakistan en Nepal.

Een van de'belangrijkste doelstèUin- _ gen van Zhao's bezoek aan Pakistan is °°°'^ "^ legers van het Warschaupact, de regering daar ervan te overtuigen ^^^"^ PAP. De bijeenkomst zou zich dat het bezoek van de Chinese minister hebben voltrokken in een „vriendvan Buitenlandse zaken Huang Hua schappelijke atmosfeer". Verdere bijaan India volgende maand geen effect zonderheden werden niet gegeven. Het zal hebben op de nauwe betrekkingen bezoek van Koehkov aan Polen komt te die China onderhoudt met Pakistan . midden van berichten dat in het zuiden

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.