+ Meer informatie

KLEDING VERMOORDE MEISJE GEVONDEN

1 minuut leestijd

AMSTERDAM —De kleding van de 10-jarige Helene Isaac, die dinsdagochtend gewurgd en geheel ontkleed werd aangetroffen bij het sportpark Elzenhagen in AmsterdamNoord, is terecht.
De kleertjes van het meisje lagen op een bundeltje op een betonnen paal bij een brug op de Klaprozenweg in Amsterdam-Noord. De vindplaats ligt hemelsbreed gemeten op ongeveer twee kilometer afstand van Elzenhagen. Het bundeltje werd woensdagochtend vroeg gevonden door de brugwachter. De kledingstukken zullen nauwkeurig worden onderzocht op eventuele sporen.

Het moordonderzoek heeft tot dusver geen tastbare resultaten opgeleverd. De recherche heeft veel tips gekregen, die alle worden nagetrokken. "Maar we hopen, dat er nog veel meer binnenkomen", aldus een woordvoerder.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.