+ Meer informatie

Lunteren: hogere vergoeding voor verhuiskosten

1 minuut leestijd

EDE Als de gemeenteraad in de vergadering van 4 juni a.s. er mee akkoord gaat zal een aantal inwoners van Lunteren een hogere vergoeding ontvangen voor verhuis- en herinrichtingskosten dan waar zij vermoedelijk op gerekend hadden. Het betreft hier de bewoners van de 59 zogenaamde Domeinen-woningen.

Op grond van de beschikking geldelijke steun bewoners bij woningverbetering en krotontruiming 1975 kunnen door het rijk bijdragen ineens worden'verstrekt. Voor de gemeente Ede is die bijdrage 3000 gulden per woning. B en w stellen de gemeenteraad nu voor die bijdrage met 500 gulden per woning te verhogen. De voor dit doel benodigde bedrag 29.500 gulden zal ten laste moeten komen van de post „onvoorziene uitgaven 1981".

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.