+ Meer informatie

KNOTSELKNUTSEL

1 minuut leestijd

Hallo jongens en meisjes. Misschien wil je graag, nu het weer zo lekker is, buiten werken. Daar heb ik deze keer een beetje rekening meegehouden. Je hoeft niet veel naar buiten te dragen. Het enige watje nodig hebt zijn wat tekenspuUen.

Een potje Oostindische inkt en een houder met zo'n ouderwets schoolpennetje erin. Bij elke boekhandel is dit wel te koop, dacht ik. Nu maak je zelf je kleurplaat in zwart- wit. Als de tekening af is en droog, dan ga je kleuren. Dat kan met viltstiften of met kleurpotloden. Doe het niet met verf of een inkt, want dat lost de Oostindische inkt op en dan krijg je vlekken. Met een wasco kun je ook werken.

En als je nu helemaal geen puf hebt in tekenen, hier is er ook al één klaar. Die heb ik gemaakt om te kleuren. Maar er iets moois van. Heel veel buitenplezier ermee!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.