+ Meer informatie

VAN DE REDAKTIE

1 minuut leestijd

Ds. C. Smits heeft ons land verlaten en is naar zijn nieuwe gemeente te Clifton in de Verenigde Staten van Noord-Amerika vertrokken. In verband daarmee heeft hij zich teruggetrokken als lid van de redaktie van ons blad. We zien hem node uit ons midden vertrekken. Hij was onzer één. Hij heeft van het begin af vele meditaties voor ons blad geschreven en de belangen van ons blad behartigd, omdat de oude Gereformeerde beginselen hem lief zijn. Geliefde vriend en broeder Smits. We willen u op deze wijze hartelijk dank zeggen voor al uw gewaardeerde arbeid. We wensen u en uw vrouw van harte Gods zegen toe in het nieuwe vaderland. Ook daar is nog arbeid voor u in Gods Koninkrijk, en de Heere moge die arbeid zegenen tot verheerlijking van Zijn Naam.

We nemen thans afscheid van elkaar, maar de banden blijven en we hopen ook in de toekomst op uw medewerking voor ons blad te mogen rekenen. Namens de redaktie,

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.