+ Meer informatie

an de republiek die ons heeft benoemd . „Zolang dige verantwroordeiijkheid zaï nooit : in functie ben, zal ik ervoor waken dat de over- iTrJn Zetn^^c^n'^tr dfS E^i ang geschiedt overeenkomstig de belangen van het glirigkreld'^^rut "a^^^^ pTmie?

1 minuut leestijd

aan goud en deviezen, een sterke munt binnen het Europese monetaire stelsel en een onbetwiste invloed in de zaken van Europa en de wereld."

„De mannen die nu regeringsverantwoordelijkheid gaan dragen, zullen hun krachten moeten meten met de harde dwang van het zelf te-moeten doen. Er zal een.dag komen waarop de Fransen de lessen uit de ervaring zullen trekken en zich van de illusies en de hersenschimmen zullen afwenden om met moed en vertrouwen weer de weg van het realisme en de vooruitgang in te slaan", aldus de aftredende eerste minister. Barre.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.