+ Meer informatie

,JIEDT DE TIJGER"

1 minuut leestijd

In Madurodam wordt deze maand met een tentoonstelling bijzondere aandaclit besteed aan de internationale actie „Redt de tijger" van het Wereldnatuurfonds. Prins Bemhard gat vorig jaar het startsein voor de in ons land te houden actie. De bedoeiJng is door internationale werving een miljoen dollar bijbijeen te krijgen om beveiligde reservaten aan te leggen voor de met uitroeiing bedreigde tijger. Volgens het wereldnatuurfonds zijn nog maar vijfduizend van deze dieren in leven. De helft daarvan komt voor in India. Aan de foto-tentoonstelling over de actie van het wereldnatuurfonds is dan ook een foto-expositie over India gekoppeld.

Madurodam heeft toegezegd een dagopbrengt van ongeveer ƒ 10.000 voor de actie Redt de tijger te zuUen afstaan. De tentoonstelling zaa tot en met 26 augustus in Madurodam te zien zijn. maakt tegen het verbod van woningbouwvereniigingen om huisdieren

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.