+ Meer informatie

Recensie

1 minuut leestijd

Dirk Bezemer e.a., Economie draait niet om geld, Relaties als principe voor een nieuwe economie. Uitgeverij Buiten en Schipperheijn, Amsterdam 2015, 96 blz., € 11,50.

ISBN 978 90 5881 869 0.

Deze nieuwste ForumC publicatie is vrucht van een bezinning op schulden, risico’s en delen door economen, theologen en mensen uit de praktijk van bedrijfsleven en banken. Het laat zien hoe Bijbelse uitgangspunten ook op deze terreinen heilbrengend zijn voor wie ze toepast. Een waardevol en actueel boekje. En een stimulans om donateur van ForumC te worden: wie dat doet, krijgt van tijd tot tijd iets “behapbaar” lezenswaardigs (weet ik uit jarenlange ervaring) toegestuurd op het snijvlak van geloof, wetenschap en samenleving.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.