+ Meer informatie

Er zitten leeuwen in mijn tuin^^

1 minuut leestijd

95

,,Help, er zitten leeuwen in mijn tuin", met deze angstkreet belde een bewoonster van de Stoutheuvel in Eindhoven in de nacht van zaterdag op zondag geheel overstuur de politie op. Hoewel het geen alledaagse melding was togen de Eindhovense politiemannen er met de nodige materialen onmiddellijk op uit. Bij het huis aangekomen zagen de politiemannen inderdaad twee leeuwen in de tuin zitten. Langzaam slopen zij naderbij, zonder dat de leeuwen ook maar tekenen vertoonden dat zij op de vlucht wilden gaan of de agenten aanvallen. Steeds dichterbij kwamen de agenten opgelucht tot de ontdekking dat het stenen leeuwen waren. De politie neemt aan dat de beelden ergens zijn ontvreemd.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.