+ Meer informatie

Veehandelaar overvallen in Sprang-Capelle

1 minuut leestijd

SPRANG-CAPELLE De veehandelaar Wout Kuijsten uit Sprang-Capelle is woensdagochtend om ongeveer half zes bij zijn huis overvallen door twee Tilburgers.

Kuijsten stond juist op het punt in zijn auto te stappen om naar de veemarkt te gaan in Den Bosch.

De overvallers, 24 en 2S jaar oud, kwamen plotseling uit het duister met een gummi-knuppel op hem af en trachtten hem bewusteloos te slaan.

De veehandelaar, die nog al wat geld op zak had, slaagde er vechtend en gillend in hun de baas te blijven. Toen zijn vrouw naar buiten kwam gingen de overvallers er vandoor. Zij belde metsen de politie. Deze was juist in de buurt sn.zag kans de beide Tilburgers, die in sen Amerikaanse wagen reden, in de ^aag te grijpen.

Veehandelaar Kuijsten liep bij het 'evecht flinke hoofdwonden op en noest daarvoor in een ziekenhuis in rilburg worden behandeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.