+ Meer informatie

iiii

1 minuut leestijd

Het dienstenpakket van ROZA ACCOUNTANTS omvat: ir opstellen en controle van jaarrekeningen, deponeringsstukken en andere financiële verantwoordingen; * fiscale advieswerkzaamheden alsmede het verzorgen van alle soorten aangiften; •^ adviseren en begeleiden van bedrijfsopvolging, verwerving of afstoten van ondernemingen, franchise-ketens, fusies, financieringsopzet en realisatie daarvan in samenwerking met aandeelhouders, banken, participatiemaatschappijen; ^ advisering op het gebied van organisatie en administratieve automatiseringstoepassingen; * financiële en bedrijfseconomische

adviezen; * adviesdiensten op het gebied van

subsidies; * voor kleinere cliënten administratieve dienstverlening: het verzorgen van de boekhouding en loonadministratie of het geven van begeleiding daarvan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.