+ Meer informatie

IZB benoemt evangelist in Oude Pekela

1 minuut leestijd

AMERSFOORT - Het bestuur van de hervormde bond voor Inwendige zending op gereformeerde grondslag (IZB) heeft in overleg met het bestuur van de hervormd-gereformeerde evangelisatiecommissie te Oude Pekela de heer C. Gielen benoemd tot evangelist in Oude Pekela.

Evangelist Gielen was eerder van 1981-1987 in dienst van de IZB. Momenteel is hij als pastoraal medewerker verbonden aan de wijk Cillaarshoek van de hervormde gemeente Maasdam/Cillaarshoek, alsmede aan de hervormde gemeente Kinderdijk. Hij behaalde het diploma MO-A theologie en het testimonium catecheet.

In Oude Pekela is evangelist Gielen, die daar komend voorjaar met zijn werk zal beginnen, de opvolger van evangelist J. Geene. Geene is nu hervormd predikant te Zetten-Andelst.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.