+ Meer informatie

Weer drie mensen opgepakt wegens hormonenhandel

1 minuut leestijd

BREDA (ANP) - Het openbaar ministerie in Breda heeft opnieuw drie mensen laten arresteren. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de handel in verboden groeibevorderende middelen.

Dit heeft de Bredase persofficier mr. W. Koops gisteren bekendgemaakt. Het gaat onder anderen om de directeur van Dopharma International, een dochteronderneming van Dopharma in Raamsdonkveer, die was belast met de inkoop van hormonale grondstoffen en pure clenbuterol in het buitenland.

Verder is het hoofd verkoop binnenland van het managementteam van Dopharma gearresteerd.

Vorige week vrijdag is bovendien een Utrechtse transportondernemer in bewaring gesteld, omdat hij de ruimte had verhuurd waarin het groeihormonenlaboratorium was gevestigd. De man wordt ervan verdacht tot de organisatie te hebben behoord.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.