+ Meer informatie

Toerusting nieuwe ouderlingen

1 minuut leestijd

In Ambtelijk Contact 2016 nr 1 pagina 12 is uiteengezet waarom het comité ambtsdragersconferenties heeft besloten nieuwe ouderlingen toe te rusten.

De eerste serie toerustingsbijeenkomsten vond plaats in mei / juni 2015 op 4 plaatsen.
De tweede serie in mei / juni 2016 op drie plaatsen.

Een korte terugblik over 2016.

Om de reisafstand te bekorten besloot het comité om in tien plaatsen een bijeenkomst te houden. Dit heeft echter niet geleid tot meer deelname.
Op diverse plaatsen waren slechts twee tot drie deelnemers te verwachten. Het comité heeft geprobeerd alsnog bijeenkomsten samen te voegen. Dit is nauwelijks gelukt, want de andere data van de bijeenkomsten vormden een grote belemmering voor veel deelnemers.

Uiteindelijk zijn de bijeenkomsten doorgegaan in Surhuisterveen, Veenendaal-Bethel en Sliedrecht- Bethel. Het aantal deelnemers bedroeg (exclusief twee comitéleden) respectievelijk 8, 5 en 10. De bijeenkomsten werden door de deelnemers als zeer zinvol ervaren.

Degenen die zich hadden opgegeven voor een plaats die niet is doorgegaan hebben per mail alsnog de sheets en de brochure van de toerusting ontvangen.

Het comité heeft besloten om in mei / juni 2017 in bovengenoemde drie plaatsen opnieuw een bijeenkomst te houden. Uitnodigingen zullen in maart 2017 worden verstuurd.

E.J. Jansen, secretaris comité

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.