+ Meer informatie

Bedreiging bij feest in Barneveld

3 minuten leestijd

BARNEVELD - Een 44-jarige verkeersregelaar is zaterdagavond bij het ballonnenfiësta in Barneveld bedreigd met de dood door een 20-jarige man uit die plaats. De verdachte wilde het terrein op, maar accepteerde het niet dat zijn toegangskaartje werd gemerkt. Uiteindelijk kreeg de man geen toegang tot het evenement, waarop hij door het lint ging. De man is aangehouden.

Politie onderzoekt dood zwerver Breda

BREDA - De politie in Breda is een onderzoek gestart naar de dood van een dertigjarige zwerver. De man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag dood aangetroffen op een bedrijfsterrein aan de Slingerweg in Breda. De 53-jarige man die naast hem lag te slapen is inmiddels door de politie aangehouden.

Edese vrouw (83) door zoon mishandeld

EDE - Agenten troffen zaterdagavond een 83-jarige vrouw uit Ede gewond aan op het Grootveld in Ede. Zij verklaarde in haar woning een paar straten verderop mishandeld te zijn door haar 45-jarige zoon. Toen de agenten naar de woning gingen, zat de verdachte op een muurtje voor de woning. Hij is aangehouden.

Politie pakt jongens met luchtdrukpistolen

GIESSENBURG - De politie heeft zaterdagmiddag in Giessenburg vijf jongeren tussen de 16 en 18 jaar uit Hardinxveld-Giessendam en Giessenburg aangehou den, omdat ze met luchtdrukpistolen aan het schieten waren. Toen de politie arriveerde, gooiden de jongens hun 'speelgoed' weg. Dat hielp niet veel, want de wapens werden in beslag genomen en de jongens kregen proces-verbaal.

Rotterdammer opgepakt vanwege moord

HELLEVOETSLUIS - De politie heeft vrijdagmiddag een Rotterdammer opgepakt die verdacht wordt van de moord op een 58-jarige vrouw uit Hellevoetsluis eind juli. De politie wil niets zeggen over de leeftijd van de man en zijn relatie tot het slachtoffer. De vrouw werd 27 juli dood aangetroffen in haar woning.

Snelle jongen (14) aangehouden

LUNTEREN - Een 14-jarige jongen uit Alblasserdam is afgelopen weekeinde in Lunteren aangehouden omdat hij zonder helm op een bromfiets zonder kentekenplaat reed. Omdat de jongen alle stoptekens negeerde, zette de politie de achtervolging in, waarbij snelheden werden bereikt van 80 kilometer per uur.

Computers gestolen uit gemeentehuis Nunspeet

NUNSPEET - Het gemeentehuis aan de Markt in Nunspeet is in de nacht van vrijdag op zaterdag het doelwit van inbrekers geweest. Er zijn twee computers ontvreemd. De politie is op zoek naar getuigen.

Politie houdt mannen aan na steekpartij

ROTTERDAM - De politie in Rotterdam heeft zaterdag twee mannen aangehouden in verband met een steekpartij op de Tonnekreek in de wijk IJsselmonde. Bij de steekpartij kwam een 23-jarige Rotterdammer om het leven.

Sliedrechter bekent veertien inbraken

SLIEDRECHT - Een 31-jarige man uit Sliedrecht heeft bekend veertien woninginbraken in zijn woonplaats te hebben gepleegd. Dat maakte de politie zaterdag bekend. De veelpleger werd woensdag op heterdaad betrapt.

Papendrechter vast na vernielen bus

SLIEDRECHT - Een 22-jarige man uit Papendrecht is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij aan de Baanhoek in Sliedrecht een bus vernield had. De eigenaar van de bus slaagde er met een metgezel in om de dronken en agressieve Sliedrechter in bedwang te houden tot de politie arriveerde.

Passant grijpt jonge Urker visdief

URK - Een oplettende passant heeft dit weekeinde de diefstal van 40 kilo tong en 30 kilo krabben uit een visbedrijf aan de Oostwal in Urk voorkomen. Terwijl zijn vrouw de politie waarschuwde, kon de passant een 19-jarige Urker staande houden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.