+ Meer informatie

Eerste steen gemeentehuis in Aalburg

1 minuut leestijd

AALBURG — Donderdagmiddag sverd door burgemeester C. G. Boender de eerste steen gelegd voor de uitbreiding en verbouwing van het gemeentehuis. Als aandenken werd hem door de aannemer. Van Straten bv uit Eindhoven, een zilveren troffel overhandigd. Mevrouw Boender ontving een prachtig boeket.

Tijdens de afsluiting van de officiële gebeurtenis sprak burgemeester Boender zijn tevredenheid uit .over het aannemingsbedrijf. Dit houdt zich namelijk tot nu toe aan het gestelde tijdschema. Verder toonde het ook geen moeilijkheden, zoals grondwateroverlast, uit de weg te gaan. Tevens werd een dankwoord gericht lot het architectenbureau Landers uit Sliedrecht, de bouwcommissie en de raad. Laatstgenoemde was immers bereid het benodigde krediet beschikbaar te stellen. De burgemeester besloot zijn rede met een uitspraak van de bekende Jan Pieterszoon Coen: „Dispereert (wanhoopt) niet, het zal waarachtig wel gelukken." Het bouwbedrijf Van Straten bv was het werk gegund voor de inschrijfprijs van 2.528.000 gulden exclusief omzetbelasting.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.