+ Meer informatie

m^UMwiH^

1 minuut leestijd

055-495222

Nog één dag en hel ultimatum van de Verenigde Naties aan het adres van Irak loopt af. Irak moet morgen zijn manschappen uit Koeweit hebben teruggetrokken. Zo niet, dan mag hij van de Verenigde Naties met geweld uit het kleine oliestaatje worden verdreven. De legers van de Verenigde Staten en meer dan twintig andere landen .staan klaar voor de aanval op Irak. Zal het geweld echt oplaaien? Wanneer? Met welke gevolgen? Saddam Hoessein heeft diverse keren gedreigd Israël bij een oorlog te betrekken, zodra zijn tand wordt aangevallen. En dan? De onzekerheid is groot. De spanning in het Golfgebied Ls tot een hoogtepunt gestegen. Slechts één ding is zeker: de Heere regeert. Hij is trouw aan Zijn verbond!

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.