+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

NED. HERV. KERK Beroepen; te Capelle a.d. IJssel, A. de Reuver te Tholen; te Sas van Gent en Sluiskil, P. G. Schooneveld kand. te Antwerpen. Aangenomen: het beroep van de classis Amsterdam tot pred. voor buitengew. werkzaamheden (stud, pred.) Y. Bekker, zendingspred. te Tomobon (Indonesiƫ); de benoeming tot pred. der hervormde gemeente en de geref. kerk te Zuidelijk Flevoland, E. F. Verbaas te Maassluis, die bedankte voor Leiden (wijk Merenwijk). Bedankt: voor Strijen, L. Roetmon te Ermelo.

GEREF. KERKEN Beroepen: te Sneek, B. Koekkoek te Waddinxveen.

CHR. GEREF. KERKEN Beroepen: te Onstwedde, A. van Heteren, kand. te Sassenheim, te Rijnsburg en Putten, H. H. Klomp, kand. te Ede; te Kampen, dr. T. Brienen te Groningen. Bedankt; voor Drogeham, Boskoop, Den Haag, 's-Gravendeel en Maarssen, H. P. Brandsma, miss. pred. te Hilversum- 0, wonende te Amersfoort.

GEREF. GEMEENTEN IN NED. Aangenomen: naar Bameveld, A. van Straalen, kand. te 's-Gravenzande, die bedankte voor alle andere beroepen

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.