+ Meer informatie

Leraren: eerste overleg over bezuinigingen

1 minuut leestijd

UTRECHT - Het Nederlands Genootschap van Leraren (NLG) vindt dat de nieuwste bezuinigingsvoorstellen van minister Pais van Onderwijs zo ingrijpend zijn voor onderwijsgevenden, dat ze eerst in de centrale commissie van het georganiseerd overleg in ambtenarenzaken aan de orde moeten komen. Het NLG zegt dat de taak en functie van het georganiseerd overleg hier rechtstreeks in het geding zijn.

Minister Wiegel van Binnenlandse zaken moet, volgens het NLG, op grond van overleg met de centrales eerst zijn standpunt over de bezuinigingsvoorstellen bepalen. Pas daarna kan Pais de zaak in de bijzondere commissie aanhangig maken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.