+ Meer informatie

Een indrukwekkende begrafenis

1 minuut leestijd

Deelden we in het vorig nummer van ons blad iets mede over het vergaan van de kotter 204, verleden week maandag heeft de begrafenis plaats gehad van drie der vijf vermisten en wel van de schipper en zijn zoon en van één der knechts. De jongere zoon van de schipper en de andere knecht zijn nog niet gevonden. Geve de Heere, dat de zee hen wedergeve.

De belangstelling bij de begrafenis was groot. De rouwdienst werd gehouden in de JachinBoazkerk en werd door ons geleid. Wij spraken over Job 5: 18: „Want Hij doet smart aan en Hij verbindt; Hij doorwondt en Zijn handen helen”. Aan het graf over Jes. 46: 10: „Mijn Raad zal bestaan en Ik zal al Mijn welbehagen doen”.

Na de rouwdienst voerden nog het woord Ds. E. du Marchie van Voorthuyzen en de burgemeester.

Ondersteune de Heere ook verder de beproefde families. Nemen we de ernstige roepstem ter harte, want ook onze levensdraad kan elk ogenblik worden afgesneden. En dan? Zijn we bereid?

„Zie, Ik sta aan de deuren Ik klop”.

Urk

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.