+ Meer informatie

Politie op zoek naar identiteit 17-jarig meisje

RIJSWIJK

1 minuut leestijd

Op zaterdag 8 juli j.l. omstreeks elf uur is in Rijswijk (Z.H.) een ongeveer 17 jaar oud meisje betrokken geweest bij een ongeval en kort daarna aan de hierbij opgelopen verwondingen overleden. De commissaris van politie te Rijswijk verzoekt eén ieder, die inlichtingen kan geven over de identiteit van dit meisje zich in verbinding te stellen met de afdeling recherche van de Rijswijkse gemeentepolitie (tel. 070-984340). Het signalement van het meisje luidt: lengte 1.60 m, tenger postuur, bleek gelaat, lang blond licht golvend haar, reikend tot over de schouders, grijs-blauwe ogen. Het meisje was gekleed in een donkerblauw corduroy jack, blauwe spijkerbroek, zwarte sokken, hoge suède schoenen met rijgveters, bruine trui en een lichtblauw tee-shirt met daarop een ster aan de voorzijde. In de kleding bevond zich alleen een pakje zware shag met vloeitjes.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.