+ Meer informatie

Sail Holidays

1 minuut leestijd

Actieve vakanties, ook in reformatorische kring, zijn een nieuwe trend in de reiswereld. Sail Holidays, een organisatie die zich richt op deelnemers uit de reformatorische kring, heeft twee zeilreizen naar de Griekse wateren op het programma staan. In het voorjaar (8 tot en met 22 juni) is een vakantie gepland waarin men "one-way" van Athene naar Rhodos wil zeilen. In de zomer (21 tot en met 28 juli) wil initiatiefnemer Matthijs Prins een wat kortere trip maken, waarbij de aankomst- en vertrekhaven Athene is. Het is de bedoeling dat beide tochten met luxe, volledig uitgeruste zeiljachten gemaakt worden. De reizen moeten voor 1 maart geregeld zijn. Voor verdere informatie: M. Prins, Jan van Eyckgracht 53, 5643 TD Eindhoven, 040-473342/112302.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.