+ Meer informatie

Bibliothecarissen

1 minuut leestijd

Bij voldoende deelname willen wij D.V. Zaterdag 7 November, met U vergaderen over de belangen van het Bibliotheekwezen. Het ligt hi de bedoeling deze vergadering te houden in het vergaderlokaal van de Ger. Gem. te Gouda; wat in de onmiddellijke nabijheid van het station is. De vergadering zal aanvangen om half vier en ongeveer zes uur beëindigd zijn. Zoals reeds gezegd „bij voldoende deelname." Mogen wij U vriendelijk verzoeken binaen een week aan G, Beunder, Harenmakerstraat 25 Zaandam te willen opgeven of U al of niet komt. Gaarne dringen wij op uw komst aan; zo'n vergadering is wel belangrijk. In ons nr. van 30 October hopen wij U mede te delen of de vergadering doorgaat; zo ja dan ook volgen nadere bijzonderheden.

RING GOUDA

Genoemde Ring hoopt D.V. 23 October a.s. zijn eerste ringvergadering te houden in het vergaderlokaal van de Geref. Gemeente te Gouda des nam. half acht. Vriendelijk verzoek de vergadering zo getrouw mogelijk bij te wonen.

ZAANDAM

De J.V. „Daniël" hoopt D.V. Donderdag 22 Oct. a.s. haar jaarvergadering te houden, welke onder leiding zal staan van de Eerw. Heer B. Roest van Scherpenzeel. Verenigingen uit de omtrek zijn hartelijk welkom. Agenda's worden toegezonden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.