+ Meer informatie

Van de redaktie

2 minuten leestijd

Een lezer uit S. vraagt inlichtingen over de twaalftallen van Kohlbrugge. Tot mijn spijt kan ik hem nog geen antwoord geven. Wat hij vraagt is een onderzoek waard. Daar ben ik op het ogenblik mee bezig. Ik wacht nog op gegevens. Ik hoop te zijner tijd hierop terug te kunnen komen.

Ik wil ook de aandacht vestigen op de advertentie in dit nummer: Biedt zich aan. De inzender daarvan is mij onbekend. Maar hij schrijft, dat hij een werkkring zoekt in die plaats of omgeving, waar hij met zijn jong gezin ook zondags nog die waarheid kan beluisteren, waar de zondaar op het diepst vernederd en de Heere op het grootst verheerlijkt wordt. Hij heeft al eens een advertentie in een ander blad geplaatst, maar tot nu toe niet met het gewenste resultaat. Hij wil zich in de middellijke weg begeven. Vandaar deze advertentie.

Op deze wijze wil ik de advertentie onder de aandacht van de lezers van ons blad brengen. Is er niet één van onze lezers, die kan en wil helpen? Dat zou voor dit jonge gezin verblijdend zijn.

Het bericht van de administrateur, dat velen aan zijn verzoek om het abonnementsgeld te betalen hebben voldaan, verheugt mij. Laten de overblijvende abonné’s nu ook even het verschuldigde voldoen. Dit spaart br. Van der Lee veel werk en u de inkasso-kosten. Mogen we op uw medewerking rekenen? Hartelijk dank.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.