+ Meer informatie

Wolvee

1 minuut leestijd

• ZURICH — Westerse banken hebben hun kredietverlening aan ZuidAfrika sinds medio 1980 uitgebreid, in strijd met resoluties die daartegen in de Verenigde Naties zijn aangekomen. De Wereldraad van kerken en antiapartheidsbewegingen, hebben deze beschuldiging geuit op een studiebijeenkomst in Zurich die de Verenigde Naties in samenwerking met ofe Wereldraad van kerken en de antiapartheidsbewegingen hadden georganiseerd.

Bij een kleiner aanvoer was de belangstelling voor wolvee goed, met een aanhoudend goede vraag. In de prijzen kwam weinig verandering. Wel werden in Utrecht de lammeren tegen lagere prijzen verhandeld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.