+ Meer informatie

Start van een nieuwe opleiding te Zeist

Reformatorische Bijbelschool

1 minuut leestijd

ZEIST — In september a.s. hoopt de stichting Reformatorische Bijbelschool een nieuwe opleiding te starten die in Zeist plaats zal vinden.

De stichting, die bijna 5 jaar bestaat, kent een driejarige dagschoolopleiding, in Zeist, en twee vierjarige zaterdagopleidingen, in Rotterdam en Zwolle. Voor alle drie opleidingen blijkt grote belangstelling te bestaan. De dagschool heeft 50 studenten, die zich voorbereiden op taken in het onderwijs, de gemeente en het zendings- en evangelisatiewerk. Voor het nieuwe jaar is de school al weer volgeboekt.

Naast de driejarige dagschool komt er in Zeist een afgeronde, éénjarige vormingscursus, die beoogt mensen die door hun vooropleiding tot het technisch, administratief of verplegend middenkader behoren aan te trekken. Wie een andere opleiding kan compenseren door een gelijkwaardig ervaringsniveau is ook welkom. Studenten die voor hun studie zijn uitgeloot komen ook in aanmerking.

Het ligt in de bedoeling om de inhoud van de Bijbel te bestuderen, maar ook veel aandacht te geven aan de vragen van onze tijd en aan de (ethische) vraagstukken die in de industrie, de verpleging enz. kunnen leven. Het accent ligt meer op het verkrijgen van inzicht dan op het verkrijgen van louter kennis van deze stof.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.