+ Meer informatie

Expositie zonwering

1 minuut leestijd

Van.l4 mei tot en iiieL27.juni 1981 is er in het Bouwcentrum te Rotterdam een tentoonstelling over zonwering voor woonhuizen. De tentoonstelling geeft een compleet overzicht van de verschillende typen zonwering. Er is onderscheid gemaakt in buitenzonwering zoals bijvoorbeeld markiezen en rolgordijnen; binnenzonwéring, jalozieën, rol- en vouwgordijnen en dergelijke en zonwering die op het glas zelf kan worden aangebracht zoals folieën en lakken.

Naast het exposeren van zonwering wordt uitgebreid informatie gegeven over het doel, het effect van de verschillende typen zonwering, leveranciers en prijzen. Voor de bezoekers is een „meeneempapier" samengesteld waann de invloed van de zon op het interieur en het effect van de diverse typen zonwering daarop worden beschreven. Ook is er documentatie beschikbaar van de vijftien fabrikanten en importeurs, die hun medewerking verienen.

Het Bouwcentrum is geopend maandag van 13.00 tot 17.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. 64

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.