+ Meer informatie

Zilveren erepenning

1 minuut leestijd

Dokter N. Gerlach (68) in Sprang-Capelle in onderscheiden met een zilveren erepenning van de gemeente. Dat gebeurde bij zijn afscheid in het Cultureel centrum Zidewinde. De heer Gerlach is bijna 40 jaar arts geweest in Sprang-Capelle.

Namens de ongeveer 3.000 patiënten uit Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel en Dongen verraste de heer L. Stein de dokter met een cheque van ruim 13.000 gulden.

Burgemeester J. Buijnink karakteriseerde hem als een prima dokter; als iemand ook die altijd voor iedereen klaar stond. Een kleine 2.000 mensen kwamen tijdens de receptie in Zidewind de heer Gerlach en zijn echtgenote de hand drukken. Hij blijft in Sprang-Capelle wonen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.